~when everything seems like it's falling apart, that's when God is putting things together just the way He wants it~ (unknown)
RSS

Tuesday, February 16, 2010

Life's Treasure : Sheryl

 
Gambar diambil dari :
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/5776907/9961669738a128072f-main_Full.jpg

Topic starter : Senin, 15 Februari 2010 (11:19 pm)

I want to dedicate this post for a friend of mine, Sheryl.

Gua ngga punya koleksi kata2 yang cukup ataupun jiwa yang puitis untuk merangkai kata2 menjadi satu jalinan kisah yang indah ya, Neng, huehehe.. soo maap2 aja kalo jadinya kaga puitis :p

But I just want you to know that you're someone special.

I always believe that a diamond in the mud is still a diamond!

Hanya karena orang2 seringkali hanya terpaku pada lapisan lumpur yang menyelimutinya bukan berarti diamond-nya ngga berharga!

Mata mereka aja yang ngga bisa melihat sesuatu yang berharga ;p

But of course you have to do your part, too, girl!

Bersihkan lumpur2nya and biarkan berlian itu menampakkan kilauannya ;)

I can give you list of many wonderful things I find in you but all of them will only be useless if you don't believe anything I say by yourself.

Believe it yourself that you're a good person, a worthy one, simply because you're God's child!

Ngga perlu cari pengakuan dari orang lain but truly believes in your heart that God loves you and rasanya itu cukup untuk menghadapi hari2 yang berat dalam hidup ini :)

And all the things you have to go through until now ain't a waste, girl! They help you grow to be the kind of person you are now.

I'm gonna end this post with a quote for you, hmm.. gua udah lupaa dari mana dapatnya, hahaha :p Ada sih tulisan "www.lovefatedestiny.com" di atas quote yang mo gua ketikin buat elo tapii ngga yakin juga dari situ apa kaga :p

It's anonymous quote, tolong dibaca yaa, Neng!

"If only I could give you one thing.. I would wish for you the ability to see yourself as others see you, then you would realize what a truly special person you are!"

Yes, you are!

And I know that I might have never say this often, and it feels awkward to say this directly, huehehe.. elo tau khan, gua tipe yang lebih bisa "ngomong" lewat tulisan, hihihi.. soo.. gua ngomongnya di sini aja yaa :p

Knowing you and having you as my friend is one of the blessings in my life, girl! ;)

Be happy yaa, Neng, cause life's too short to be wasted on being unhappy, hihihi :p

And forget not to communicate with Him daily yaa karena semakin elo dekat denganNya, semakin elo menyadari apa yang diinginkanNya dalam hidup elo ^o^

Ehh.. sepertinya sih begitu, ahahaha :D

And sepertinyaa.. walau tipe persahabatan kita ini tarik ulur kaya main layangan, semogaa.. bisa awet sampai tahun2 ke depan yaa, girl ;)

Topic ended : 15 Februari 2010 (12:28 am)

-Indah-
the soul traveller

2 raindrops:

o said...

and you're a diamond, too.. ndah!
just make sure no mud is covering you :)

emmanuellykeisa said...

ahhh...tulisannya bagus sekali...pasti temennya terharu biru bacanya...(saya aja terharu)

Post a Comment

thank you for coming and reading.. would love to hear your thoughts on the related post ;)